Felicitari pentru sarbatorile de iarna

Bun gasit,

Pentru ca se apropie, cu pasi repezi, sarbatorile de iarna, am pregatit cateva modele de felicitari pe care le poti oferi celor dragi cu aceasta ocazie.

Astazi am sa iti arat modele cu baza din carton alb, care au atasate carduri plantabile, diverse forme si culori, asa cum poti vedea mai jos.

1.Felicitare Craciun luminat 

Acest model este realizat in marime A6, avand baza din carton, cu mesaj personalizat, iar globurile fiind din hartie plantabila (evident, doar globurile se planteaza 🙂 ). Vine in plic asortat, cu instructiuni de plantare. Globurile pot avea diferite dimensiuni si culori, aranjarea lor depinzand de inspiratia noastra din momentul realizarii fiecarei felicitari. Garantam, insa, ca toate vor incanta, atat prin aspect, cat si prin ideea originala, aceea a hartiei care infloreste.

 

2. Felicitare cu bradut

Acest model este realizat in marime A5, avand baza din carton, cu mesaj personalizat, cardurile atasate bradut si stelute fiind din hartie plantabila (evident, doar ele se planteaza 🙂 ). Felicitarea are plic asortat si instructiuni de plantare. Bradutii pot fi albi, verzi sau rosii, iar stelutele pot avea diferite culori, aranjarea lor depinzand de inspiratia noastra din momentul realizarii fiecarei felicitari.

   

3. Felicitare cu bradut nins

Acest model este realizat in marime A5, avand baza din carton, cu mesaj personalizat, cardurile atasate: bradut si fulgi de nea fiind din hartie plantabila (evident, doar ele se planteaza 🙂 ). Felicitarea are plic asortat si instructiuni de plantare. Bradutii sunt albi, evident, ca-s ninsi 😛 , iar fulgii de nea pot avea diferite culori, aranjarea lor depinzand de inspiratia noastra din momentul realizarii fiecarei felicitari.

Anul acesta am creat si o serie de produse shabby chic pentru sarbatori, inspirandu-ne din cererea mare pentru acest trend din cursul anului. Ne-am gandit: „De ce nu ar fi potrivite si de Craciun culorile stilului shabby chic? Oare or fi doritori?”Am facut o incercare si n-am dat gres! Au fost primite excelent de catre prietenii nostri si ne bucuram. Asa ca, daca esti o persoana care iese din tipare, acest model poate fi pentru tine:

A`propos de stilul acesta, shabby chic, mai am niste marturii ….o nebunie, tot in stilul shabby chic. Ti le arat cat de curand, ca nu imi mai ajunge timpul sa urc pe blog tot ce lucram…atat iti mai spun: sunt o combinatie de roz, alb si bleumarin. Au iesit sublim!

4. Felicitare cu stelute si globuri

Acest model este realizat in marime A6, avand baza din carton, cu mesaj personalizat, iar cardurile plantabile, fulgi si stelute au culori asortate, fiind de marimi diferite. Felicitarea vine in plic asortat, cu instructiuni de plantare.

5. Felicitare cu globuri din hartie plantabila

Acest model  l-am creat cu mare drag pentru o colega de-a mea, mare iubitoare de lucruri deosebite.

Este realizat in marime A5, avand baza din carton, cu mesaj personalizat, cardurile atasate in forma de globuri fiind din hartie plantabila. Felicitarea are plic asortat si instructiuni de plantare. Globurile sunt diferite ca si culoare, unul dintre ele fiind realizat in 3 culori specifice Craciunului.

 

6. Felicitare cu stelute

Acest model este realizat in marime A5, avand baza din carton, cu mesaj personalizat, iar cardurile atasate in forma de stelute fiind din hartie plantabila. Felicitarea are plic asortat si instructiuni de plantare. Stelutele pot avea diferite culori, aranjarea lor depinzand de inspiratia noastra din momentul realizarii fiecarei felicitari.

6. Felicitare cu flugi de nea

Acest model este realizat in marime A5, avand baza din carton, cu mesaj personalizat, iar cardurile atasate in forma de fulgi de nea fiind din hartie plantabila. Felicitarea are plic asortat si instructiuni de plantare. Fulgii pot avea diferite culori, aranjarea lor depinzand de inspiratia noastra din momentul realizarii fiecarei felicitari.

AICI (clic pe link) poti vedea si modele pe care le-am lucrat in anii trecuti, dar pe care le putem reface la comanda, redau mai jos doar 2 modele:

 

Cam atat pentru astazi. Sper ca acest articol  ti-a fost de folos.

Ramai pe aproape, curand voi posta si alte articole cu produse potrivite pentru sarbatori: etichete pentru cadouri, carduri plantabile pentru decoratiuni (brad, ferestre, masa festiva), kituri plantabile potrivite sa le oferi cadou.

Pana atunci, ai grija de tine!

 

 

Lasă un răspuns