Decoratiuni pentru Craciun

Astazi mi-am propus sa iti arat decoratiunile din hartie plantabila pe care le-am pregatit pentru o buna prietena, Ioana, care lucreaza intr-un mediu extraordinar, cu oameni alesi parca, unul si unul. E o atmosfera la ei de poveste, cam cum mi-as dori sa fie pentru fiecare dintre noi la locul de munca. Pe principiul „cine se aseamana, se aduna”, ei s-au adunat: tineri, frumosi, plini de viata, cu idei creative si care fac din orasul acesta un loc mai bun.

Prietena mea si-a dorit sa ofere colegilor ei o amintire cu ocazia acestor sarbatori de iarna, asa ca ne-a ales pe noi.

Am pregatit, asadar, seturi de decoratiuni din hartie plantabila care pot fi folosite la diverse decoruri, la impodobit dragul, la decorat casa, ferestrele sau pot fi oferite in dar, exact asa cum va proceda Ioana.

Pentru fiecare coleg a ales forme speciale, in culori diferite:

 

 

 

Fiecare set contine 3 decoratiuni din hartie plantabila: brad, stea, porumbel, cheie, ciorapel, inima, fulg de nea, soare, cheie, globuri, etichete pentru cadouri.

Culorile cardurilor plantabile le poti alege in functie de disponibilitate in momentul plasarii comenzii.
Daca doresti, putem atasa snur sau panglica fiecarui card plantabil.

Asa arata un bradut decorat cu decoratiuni din hartie plantabila:

Dupa sarbatori, decoratiunile din hartie plantabila se vor planta si din ele vor creste flori de vara in cateva saptamani.

Daca te gandesti putin, pentru tine castigul e dublu: de sarbatori te bucuri de aceste decoratiuni unicat, iar dupa ce vremea rece se domoleste nu le arunci sau le pui intr-o cutie si uiti de ele un an, ci le plantezi si te bucuri de florile care vor creste din ele. Zi tu, nu-i super idee?
Asa ca, de sarbatori alege produse handmade, unicat, create cu dragoste pentru tine, pentru frumos, pentru natura! Iar daca ai prieteni la fel ca tine, da-le si lor vestea despre aceste produse, sa ii bucuri si pe ei.

Iti multumesc ca imi esti alaturi  si te invit sa imi lasi mai jos un semn al vizitei tale: o parere, o idee, o intrebare…dupa cum simti.

Sa ai o zi cat mai frumoasa! 🙂

P.S. Like & Share daca ti-a placut articolul si vrei sa afle cat mai multi despre acest produs.

Lasă un răspuns