Set cu 3 floricele

set4

In postarea de astazi m-am gandit sa-ti arata un set nou creat de noi, dar care este deja foarte apreciat si cerut de clienti.

Floricelele sunt foarte cerute, daca ma gandesc bine cred ca sunt pe primul loc in preferintele clientilor, urmate foarte aproape de bilele plantabile.

Avem modele noi de flori, mai mari sau mai mici, potrivite sa le oferi ca marturii, singure sau in diverse combinatii.

Despre combinatii e vorba si astazi si ai sa vezi de ce spun asta.

Setul este alcatuit dintr-un saculet organza, 3 carduri plantabile si instructiuni de plantare.  Asta e produsul standard, pe care il putem personaliza dupa preferinta clientului.

Saculetii i-am ales albi, fiind o culoare potrivita atat pentru nunti, cat si pentru botezuri si, de ce nu, si evenimente business (ca am pregatit produse similare si pentru acest gen de eveniment 🙂  )

Am pregatit intr-o prima faza carduri plantabile intr-o singura culoare, ca in fotografiile de mai jos:

set3 set15

 

set14 set13

 

Si am asamblat seturile:

  alb set10

set12 set11

set16  set4

 

Apoi m-am gandit ca ar arata bine si o varianta combinata cu alb:

set8 set7

set6 set5

set9 set16

Acest produs il poti oferi ca marturie la orice eveniment si-ti garantez ca vei impresiona atat cu ideea originala a hartiei plantabile, cat si cu aspectul produselor.

Daca doresti sa vezi si alte produse din hartie plantabila, te invit sa vizitezi galeria noastra de produse aici:

http://shop.hartieplantabila.ro/

Iti multumesc ca esti alaturi de mine si te invit sa-mi scrii daca acest articol ti-e de folos si sa-mi lasi mai jos un semn al vizitei tale: o parere, o idee, o intrebare…dupa cum simti.

Aaa, te rog sa-mi spui care varianta iti place: 3 carduri plantabile intr-o singura culoare sau cea combinata, 2 carduri plantabile colorate si unul alb?

 

Sa ai o zi cat mai frumoasa.

 

 

Lasă un răspuns