Termeni și condiții

Citiți atent informațiile de pe această pagină înainte de a plasa comenzi pe site-ul nostru. Vă mulțumim!

Bine ai venit in magazinul online hartieplantabila.ro.

Te rugam sa citesti cu atentie termenii si conditiile noastre inainte de a plasa o comanda.

Accesarea, utilizarea, comenzile si achizitiile de pe site-ul www.hartieplantabila.ro presupun acordul tau tacit cu privire la termenii si conditiile prezentate in continuare.

Site-ul www.hartieplantabila.ro este administrat de societatea GREEN PAPER ART SRL, J22/3335/2019, CUI 41815184, Sediu: Strd. Uzinei nr 1, ap 1, parter, judetul Iasicont bancar:RO91BTRLRONCRT0526980201, denumita in continuare hartieplantabila.ro.

hartieplantabila.ro isi rezerva dreptul de a actualiza continutul site-ului, forma, asezarea, preturile si produsele fara o notificare prealabila a clientilor/vizitatorilor.

Prezentii termeni si conditii pot fi, de asemenea, modificati fara o notificare prealabila in acest sens, intrand in vigoare din momentul publicarii lor pe site.

Clientii si vizitatorii au obligatia de a verifica periodic informatiile prezentate in clauzele acestor termeni si conditii. În condițiile în care nu vei mai fi de acord cu prevederile acestora, te rugăm să nu mai accesezi si  sa nu mai folosesti serviciile hartieplantabila.ro.

Intregul continut al sitului www.hartieplantabila.ro este proprietatea Green Paper Art SRL si este aparat de Legea Drepturilor de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea oricaror elemente din site,  fara acordul scris, obtinut in prealabil de la reprezentantii Green Paper Art Srl, se pedepseste conform legilor in vigoare.

Green Paper Art SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a informatiilor sau produselor de pe acest site. Toate informatiile de pe site sunt publicate cu scop informativ.

Datorita faptului ca produsele de pe acest site sunt realizate in totalitate manual, unicate, imaginile prezentate sunt cu titlu de exemplu, iar intre produsele efectiv livrate si imagini pot exista mici diferente.

Inregistrarea

Website-ul www.hartieplantabila.ro.ro poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator). Pentru a beneficia de anumite servicii oferite de website, precum achiziționarea produselor, primirea newsleterului sau verificarea situației unor comenzi, este posibil să fie necesară înregistrarea ca utilizator (să iti creezi un cont). Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabilă de către tine a Termenilor și Condițiilor de utilizare a hartieplantabila.ro.

Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori și noi. Dacă folosesti acest website, esti responsabil cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul tau. de utilizator, creat pe webite și esti de acord să iti asumi responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate din contul tau de utilizator, creat pe website.

hartieplantabila.ro își rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, linkuri, sau de a refuza vânzarea de produse, la propria sa discreție.

Date personale

Prin înregistrarea ca utilizator hartieplantabila.ro sau plasarea unei comenzi fără înregistrare iti vom solicita o serie de date personale, precum numele și prenumele, adresa de email, dar și alte informații cu caracter personal, care să permită identificarea ta ca utilizator al serviciului hartieplantabila.ro. Pentru a te abona la newsletter va trebui să ne furnizezi o adresă de e-mail validă, precum si alte date.

Datele stocate despre tine sunt sigure. În primul rând, pentru că noi considerăm asta o dovada de respect. Apoi, pentru că avem legi:

In conformitate cu cerinţele Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor, GREEN PAPER ART SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o altă persoană.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a te adresa justiţiei. Totodată, ai dreptul să te opui prelucrării datelor personale care te privesc şi să soliciţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail contact@hartieplantabila.ro. De asemenea, iti este recunoscut dreptul de a te adresa justiţiei.

Dacă unele din datele tale sunt incorecte, te rugăm să ne informezi cât mai curând posibil.

Procedura de cumparare

Pentru a cumpăra și intra în posesia produselor oferite spre vânzare pe hartieplantabila.ro este necesara parcurgerea următoarelor etape:

– identificarea și alegerea produselor

-înregistrarea ta ca utilizator al hartieplantabila.ro (nu este obligatoriu sa ai cont ca sa poți comanda)

-efectuarea plații produselor.

Stoc, tarife şi livrare

Nu putem garanta onorarea tuturor comenzilor, conform informaţiilor de pe site. Garantam că ne străduim. In magazin sunt comercializate produse lucrate manual, la comanda, astfel ca se poate întâmpla ca unele produse să nu fie disponibile, chiar dacă in magazin apar în stoc sau cu stoc limitat.

Sa ai in vedere faptul ca termenele de livrare menţionate nu depind numai de noi, ci şi de furnizori şi de firma de curierat.

Fiecare informaţie de la tine ne poate îmbunătăţi activitatea. Cu fiecare problemă rezolvată, serviciile noastre vor deveni mai bune.

Comanda minima in magazinul hartieplantabila.ro este de 40 Lei.

Prețurile produselor afișate pe hartieplantabila.ro reprezintă prețurile finale de cumpărare și nu includ TVA. Prețurile produselor afisate nu includ costurile de livrare.

Taxa de livrare este  de 23 Lei pentru un colet de maxim 3 kg. Coletele care depasesc 3 kg sunt taxate cu 1 ron pentru fiecare kg suplimentar.

Livrarea produselor se face prin curier in termen de 1-3 zile lucratoare (exceptand duminica si sarbatorile legale). Pentru comenzi mari, timpul de livrare va fi comunicat de catre un reprezentant al GREEN PAPER ART SRL.  Daca produsul selectat de tine nu mai este pe stoc, el poate fi lucrat la comanda, situatie in care vei fi contactat si te vom informa asupra urmatoarei date de livrare. Livrarea va fi facuta la adresa mentionata in comanda, pe intreg teritoriul Romaniei

GREEN PAPER ART SRL nu este responsabila pentru nelivrarea la timp a produselor, daca acest lucru tine de firma de curierat prin care au fost trimise.

Metode de plată 

Pentru efectuarea plații produselor comandate, poti alege dintre urmatoarele metode de plata:

  • Plata numerar: achiti contravaloarea produselor si a transportului direct curierului, la livrare.
  • Plata prin transfer bancar: achiti contravaloarea produselor si a transportului atunci cand faci comanda. Vei primi pe e-mail o factura proforma cu toate informatiile pentru finalizarea platii.

Returnarea produselor

Potivit legislatiei in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului, conform art. 7(1) din Ordonanta de Guvern (OG) nr 130 / 2000 privind privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Asadar, consumatorul are dreptul de returna produsul achizitionat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucratoare de la primirea acestuia. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina clientului.

Atragem atentia ca, în cazul în care produsele a caror returnare se solicita prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgârieturi, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce iti va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Un produs este eligibil pentru retur daca este in aceeasi stare in care a fost livrat (nu prezinta deteriorari, accesorii lipsa) si are etichetele intacte.

Informarea de retur trebuie trimisa pe adresa de e-mail: contact@hartieplantabila.ro, impreuna cu datele de contact si un cont IBAN personal (pentru transferul banilor).

Expediaza produsele la adresa pe care o vei primi in scris, prin email, imediat dupa confirmarea primirii solicitarii de retur, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile calendaristice de la data la care ne-ai comunicat returul.

In caz de retur total (cu cerere de rambursare bani in cont) si nu de schimb produs, conform legilor in vigoare, cheltuielile de transport ale produselor returnate sunt suportate de catre tine.

In cazul unui retur, va trebui sa platesti curierul din banii proprii si sa trimiti coletul cu ramburs in valoare de 0 lei. Coletele returnate care vor ajunge la destinatie cu ramburs mai mare decat 0 lei vor fi refuzate, deoarece nu ne asumam cheltuielile de transport.

In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face doar in cont bancar* in cel mult 14 de zile de la primirea coletului.

ATENTIE!

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre tine, nu se ramburseaza.

Produsele NU se pot returna personal. Retunarea produselor se va face doar prin intermediul firmei de curierat.

In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre tine, exceptie facand situatiile in care: coletele prezinta deteriorari severe sau produsele au fost livrate / facturate gresit, precum si in situatia in care produsele prezinta defecte de fabricatie, situatie in care GREEN PAPER ART SRL va suporta contravaloarea transportului.

Valoarea maxima a obligatiilor pe care le are www.hartieplantabila.ro fata de orice client, in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate, este valoarea sumelor incasate de firma noastra de la respectivul client.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, www.hartieplantabila.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Publicitate

Hartieplantabila.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa, precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea hartieplantabila.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia, iti exprimi, in mod direct, acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

Forta Majora

Hartieplantabila.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre hartieplantabila.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect, din cauze care nu depind de vointa hartieplantabila.ro . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la hartieplantabila.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele hartieplantabila.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

Legislația aplicabilă

Serviciile oferite de Green Paper Art Srl prin intermediul hartieplantabila.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor, la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Termenii si conditiile hartieplantabila.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Green Paper Art SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente. 

Pentru orice informatie necesara sau pentru stergerea datelor tale, te rugam sa ne trimiti un e-mail la adresa: contact@hartieplantabila.ro