Felicitare cu mesaje personalizate

Bun gasit,

Daca esti reprezentantul unei firme/ companii aceasta postare iti poate fi utila. De ce spun asta? Pentru ca se apropie momentul în care companiile trebuie să decidă cum să le arate clienților și partenerilor de afaceri că le sunt recunoscători pentru colaborarea de peste an și pentru minunatele relații de afaceri.

Da, este sezonul felicitărilor de business!

Trimiterea felicitărilor de Crăciun sau de Anul Nou este o tradiție și nu ceva forțat, iar dăruirea lor îi face pe clienți și pe parteneri să conștientizeze cât de importanți sunt pentru compania ta, lucru esențial pentru continuarea unei bune relații de afaceri.

Cand e vorba de felicitari de business ar fi recoamndat sa avem in vedere cateva aspecte deosebit de importante:

  • calitatea felicitarii. E recomandat sa oferi doar felicitari de calitate pentru ca reflecta imaginea companiei tale si viziunea ei despre relatia pe care o are cu clientii sau partenerii. Recomandam alegerea unei felicitari cat mai simpla vizual, dar de bun gust, cu finisari deosebite.
  • continutul felicitarii. Ai grija la mesajul transmis, atat la cel vizual (imagini), cat si la mesajul personalizat.
  • afla din timp convingerile religioase ale destinatarului si alege sa trimiti o felicitare cat mai apropiata de religia acestuia sau alege o felicitare cu un mesaj neutru.
  • trimite felicitarile inainte de Craciun si Anul Nou. Daca ajung prea tarziu la destinatar, nu mai au niciun efect.

Felicitarea de mai jos este lucrata la comanda tocmai pentru un astfel de moment si va fi oferita de o companie partenerilor de afaceri.

Dupa cum se vede, baza felicitarii este din hartie plantabila alba, la care am atasat o fundita asortata cu plicul si mesaje personalizate.

Felicitarea se planteaza conform instructiunilor.

Asa arata hartia plantabila cu semintele germinate:

De ce sa alegi sa oferi produse din hartie plantabila partenerilor de afaceri?

Daca reprezinti o companie si alegi sa folosesti produse din hartie plantabila, aceasta alegere este extraordinar de benefica in ceea ce priveste marketingul, deoarece mesajul pe care il transmiti astfel lasa o amprenta durabila. Asta impresioneaza oamenii. Arati ca iti pasa de mediul inconjurator si acest lucru este apreciat de clienti si parteneri.

Alegand hartia plantabila contribui la reducerea deseurilor, deci este o actiune castigatoare si pentru tine, si pentru mediu in care traim. Hartia este reciclata (deci pentru producerea ei nu sunt taiati copaci), iar produsul final este 100% biodegradabil, tot ceea ce raman sunt flori, legume sau plante aromatice.

Prin hartia plantabila mesajul tau traieste. E un produs unic, verde, durabil! Ce spui, ar fi de impact sa oferi mesaje care dainuie peste ani?

Daca iti place acest produs este bine sa stii ca il lucram doar la comanda si il putem personaliza dupa preferinta ta.

Comenzile le primim pe hartieplantabila@ymail.com, iar daca ai intrebari le poti posta mai jos sau ni le poti trimite pe aceeasi adresa de e-mail. Raspundem negresit! 🙂

Pe curand!

Lasă un răspuns