Martisor kit cu capac plantabil

Fiica, mama, sotie, bunica, soacra, colega sau prietena?

Toate vor fi incantate sa primeasca un astfel de cadou: plin de viata, lucrat manual, cu multe dragoste si migala, ecofriendly, care le va aduce natura in casa si abia asteapta sa le bucure.

Primavara aceasta ofera bucurii! 🙂

Astazi iti voi prezenta acest nou produs creat de noi, este vorba de martisor kit cu capac plantabil.

Este un produs lucrat 100%manual, doar din materiale naturale, prietenoase cu mediul.

Un astfel de kit plantabil contine:

  • capac din hartie plantabila
  • ghiveci ceramic
  • pamant nutritiv
  • instructiuni de plantare
  • panglica/snur de martisor
  • buburuza din lemn pentru decor
  • cutie din carton.

Acest martisor kit cu capac plantabil te poate scoate din incurcatura cand nu stii ce martisor sa alegi.

Faptul ca e lucrat manual, ca e 100% natural, ca e plin de viata ii confera un plus de valoare fata de alte produse comercializate cu ocazia zilei de 1 martie. Observ cu bucurie in ultimii ani aceasta aplecare a oamenilor catre lucrurile handmade, catre frumos, catre calitate.

Fara snurul de martisor, acest kit este perfect sa il oferi de 8 martie, cu ocazia zilei de nastere sau onomastice unei persoane dragi sufletului tau. Daca mai e si pasionata de gradinarit, cu atat mai bine. Iar daca inca nu are acest hobby, o poti ajuta sa isi descopere o noua pasiune.

Capacul din hartie plantabila contine mix de seminte de plante aromatice, insa, la cerere, putem lucra acest produs cu (aproape) orice tip de seminte de flori sau plante aromatice.

Martisor kit cu capac plantabil este disponibil pentru comanda imediata aici

si aici

iar daca iti doresti alte seminte pe care sa le incorporam in hartia plantabila, ne poti scrie dorinta ta pe adresa de e-mail hartieplantabila@ymail.com si noi vom face tot posibilul sa o materializam.

Acest produs vine gata ambalat, perfect pentru a fi oferit in dar.

Anul acesta alege altfel de martisoare: alege plantele, alege natura, alege viata! Si viata te va rasplati la randul ei. 🙂

 

 

Lasă un răspuns