Ganduri la echinoctiu…

Ieri a fost Ziua fericirii si echinoctiu de primavara care a marcat inceputul primaverii din punct de vedere astronomic.

A venit primavara si a gasit o omenire care nu isi mai stie rosturile, dar si o planeta care incet, incet si le regaseste.

Dupa ce ne-am inchis in case, natura a reinviat, totul in jur s-a trezit la viata. Pana acum, omenirea a atacat agresiv pamantul, apele, cerul, si-a batut joc de natura in cel mai crunt mod posibil, crezand ca ea nu se poate apara.
Ei bine, am vazut ca poate, acum si-a gasit un „purtator de cuvant” invizibil care ne arata cat de mici si neputiciosi suntem.

In aceasta perioada avem de invatat multe lectii importante: despre noi, despre ceilalti, despre viata. Aceste lectii puteau fi invatate si inainte, unii le-au inteles si integrat, altii nu.
E atat de important sa intelegem: cu cat credem noi ca ne este mai bine, cu atat profitam mai tare de planeta facandu-i rau. Cu cat credem noi ca ne este mai rau, cu atat se curata si sa limpezeste planeta fiindu-i mai bine.
Insa, cu siguranta exista o cale de mijloc. 

Asa cum ziua poate fi egala cu noaptea, tot astfel si oamenii pot invata sa gaseasca si sa pastreze echilibrul intre confortul lor si binele planetei, care, pe termen lung, este tot confortul lor si al copiilor lor.
Sa intelegem, macar in al 12 lea ceas, ca aceasta planeta este CASA noastra, nu avem o alta de rezerva.

Va mai trece timp pana cand vom trai normalitatea ca pe un dar minunat: plimbarile in natura, imbratisarile, cumparaturile facute impreuna….
E clar ca VIATA cere schimbari.
Schimbari compatibile cu EA.
Si cu noi, daca intelegem asta. 

Noi stam acasa si continuam lucrul, intr-un mod muuult mai relaxat decat inainte. Asta imi aminteste de inceputuri, de vremea in care lua fiinta hartia plantabila (si apoi, produsele derivate), cand concepeam un produs in cateva zile, incercand iar si iar pana spuneam ” ăsta e, acum arată perfect. L-as cumpara”. Mi-am amintit cu nostalgie de acele vremuri….. Aceasta a fost una dintre primele incercari, iar dupa ea au urmat muuulte, muulte altele pentru a ajunge la hartia plantabila de azi. Am perfectat mereu tot ce s-a putut legat de aspectul, forma si continutul hartiei.

Revenind in prezent, azi am finalizat hartia plantabila pentru o comanda de invitatii de nunta. Mirii inca nu sunt hotarati asupra modelului, asa ca vom pregati 2-3 variante si vor alege ce le place mai mult.

Hartia plantabila, abia uscata:

Dupa presare:

Vom reveni cu produsul final zilele urmatoare.

Pana data viitoare, multumim ca esti alaturi de noi.

Nu uita: #stai acasa!

Lasă un răspuns