Calendar 2022 Gradina Urbana

Anul acesta se apropie de final, mai avem foarte putin si vom sarbatori trecerea intr-un nou an.

Si, cum la inceput de an calendarul este un must have, am pregatit pentru 2022 doua modele de calendare, unul pe care l-am numit Gradina Urbana, iar celalalt – calendarul office.

Astazi iti arat calendarul Gradina Urbana.

Ne-am dorit sa se bucure de acest calendar cat mai multi oameni, asa ca l-am conceput special pentru locuitorii din orase care doresc sa isi amenajeze o mica gradina, chiar daca nu dispun de una. Balconul este locul perfect pentru a-l insufleti cu plante crescute de tine. Iar daca ai copii, e ocazia perfecta sa petreceti timp de calitate impreuna, sa ii inveti despre plante, despre reciclare, despre ciclul de viata a unei plante.

Calendarul Gradina Urbana se potriveste fiecarui om care isi doreste sa planteze flori, legume sau plante aromatice in ghiveci. Esti si tu unul dintre ei?

Spre deosebire de fratele lui, calendarul office 2022 care este mai sobru, pe aceasta l-am vrut colorat, plin de viata – cum e natura insasi – si cat mai sugestiv.

Rezultatul final este acesta:

  

Fiecare luna are incorporate seminte diferite de plante aromatice, legume si flori.

Am ales seminte din soiuri pitice pentru a-ti fi usor sa cresti plantele si sa le ingrijesti in balcon sau pe pervazul ferestrei.

Filele octombrie-decembrie le poti depozita la loc ferit de lumina si umiditate si le poti planta in 2023.

Calendarul 2022 Gradina Urbana contine:

  • 12 file din hartie plantabila, corespunzatoare celor 12 luni ale anului.
  • 1 fila coperta, panglica si crenguta de brad
  • 1 cutie lucrata manual
  • eticheta

Planteaza fiecare fila din calendarul Gradina Urbana si creste plante organice in propria ta gradina urbana.

 

Inspira-i si pe cei dragi si savurati-le impreuna!

Calendarul din hartie plantabila poate fi un dar minunat pentru cei dragi, pentru colegi, prieteni, cadre didactice, oameni dragi pasionati de gradinarit sau chiar incepatori, dar care, cu ajutorul tau, isi vor descoperi o noua pasiune pentru plante. ❤

Il poti pune in cutia de cadouri pentru Craciun sau il poti oferi in dar unui om drag, cu ocazia zilei de nastere sau a onomasticii, daca o sarbatoreste in aceasta toamna si in lunile noiembrie-ianuarie.

Daca iti place calendarul 2022 Gradina Urbana il poti comanda de aici

Pe langa calendare, am pregatit pentru sarbatorile de iarna colectia de Craciun care este disponibila aici unde te asteapta muuulte produse pregatite special pentru tine si oamenii tai dragi.

Anul acesta de sarbatori, alege daruri pline de viata care aduc bucurii si zambete celor dragi! 🙂

Daca ti-a placut acest articol, lasa-mi un semn al vizitei tale: un like, un share, un comentariu….dupa cum simti.

Pe curand.

 

Lasă un răspuns