LIVRARE GRATUITA de Ziua Pamantului

Sărbătoreste Ziua Pământului cu produsele noastre ecologice din hârtie plantabilă pentru un viitor durabil
Ziua Pământului este sărbătorită anual pe 22 aprilie și este un moment în care oamenii se reunesc pentru a conștientiza importanța protejării mediului înconjurător. Având în vedere schimbările climatice și alte provocări de mediu cu care se confruntă planeta noastră, adoptarea unor practici durabile în viața noastră de zi cu zi este mai importantă ca niciodată.
Aici produsele noastre din hârtie plantabilă vin sa faca diferenta.
Hârtia noastră este fabricată folosind materiale reciclate și este concepută pentru a fi ecologică, ceea ce înseamnă că ajută la reducerea impactului negativ al producției de hârtie asupra mediului.
Produsele noastre sunt o modalitate excelentă de a promova sustenabilitatea și de a contribui la un viitor mai durabil pentru planeta noastră.
Hai să vedem cum poți sărbatori Ziua Pământului cu cateva din produsele noastre create special pentru aceasta ocazie. Alege-le si fă o diferență în lume!

1. Felicitare Ziua Pamantului

Oricand ai de transmis o urare, hartia plantabila este aliatul tau de nadejde. Este mesagerul celui mai frumos mesaj: al vietii insasi. Felicitarea Ziua Pamantului este lucrata manual din hartie plantabila cu mix de seminte de flori si este disponibila AICI.

Bombonelele de gradină sunt lucrate din hârtie reciclată și mix de semințe de flori. Pentru bombonelele de gradina am ales, simbolic, urmatoarele culori:

  • verde inchis, gandindu-ne la padurile planetei,
  • albastru pentru ape: rauri, mari si oceane si
  • galben pentru resursele solului si subsolului.

Fiecare bombonică plantabilă va fi sădită în pământ şi transformată în flori, de care vă veți bucura în numai câteva săptămâni de la plantare.

Acest produs este perfect si pentru activitati scolare, cum sunt cele care se desfasoara in programele Scoala Altfel, Saptamana Verde, etc.

3. Darul naturii, creat special pentru copii care vor putea planta, ingriji si urmari cum se dezvolta micile plante. Acest produs este disponibil si in varianta cu ghiveci.

4. Bratara plantabila cu mesajul Redu risipa.

Purtand aceasta bratara plantabila dai mai departe mesajul „Redu risipa”, arati ca esti responsabil, dar, in acelasi timp, esti si un exemplu pentru cei din jurul tau. Bratarile din hartie plantabila aduc un plus de unicitate si respecta mediul inconjurator.

Mai sus ai doar cateva produse care se preteaza a fi oferite de Ziua Pamantului, insa in magazinul nostru toate produsele sunt create in acelasi spirit: al responsabilizarii, al constientizarii impactului actiunilor fiecaruia dintre noi, al reciclarii, al protejarii  naturii. Prin exemplul personal, invitam la responsabilizarea fata de mediul in care traim, punand accentul pe reciclare. Marea schimbare vine din gesturile mici ale oamenilor obisnuiti. Deci nu neglija impactul actiunilor tale, oricat de mici ar parea.

Alege sa oferi hartia plantabila indiferent de ocazie. Ea se va transforma in flori, fiind un beneficiu atat pentru oameni, cat si pentru fluturi, albine si alte insecte polenizatoare, care depind de ele pentru a supravietui. Un gest aparent simplu, dar cu impact atat de mare!

Daca iti doresti ca urmatoarea ta comanda sa fie eco-friendly, sustenabila, responsabila uite ce ti-am pregatit:

🌍 De Ziua Pământului avem livrare gratuită la toate produsele din magazin, pentru ca tu să te bucuri de cumpărături sustenabile! 🌿
🛒 Oferta este valabilă pentru comenzile cu plata ramburs de minim 150 de lei.
Grăbește-te!
Promoția este valabilă până pe 23 aprilie! 🌍
Lasa-ne mai jos un semn al vizitei tale, un comentariu in care sa ne spui cum sarbatoresti Ziua Pamantului?
Pe curand!

Lasă un răspuns