Card de masa cu floarea soarelui

Astazi am pentru tine un produs nou, conceput pentru doi miri simpatici, mari iubitori de natura, Adina si Mihai.

Si-au dorit niste carduri de masa altfel, care sa aiba mare impact la invitatii lor, cei care aveau sa le fie alaturi la marele eveniment: nunta lor.

Au ales floarea soarelui ca simbol pentru nunta lor. Decorurile pe mese, buchetul miresei, cardurile de masa si marturiile, toate au continut floarea soarelui.

Poate te intrebi de ce floarea soarelui si nu alt simbol?

Pentru ca floarea soarelui se intoarce dupa soare, ea urmareste lumina. Probabil ca stii deja asta, dar este ceva ce probabil ca nu stii in privinta florii soarelui.
Te-ai intrebat vreodata ce se intampla in zilele innorate sau ploioase, cand soarele e acoperit complet de nori?  Ei bine, in aceste zile mohorate, cand soarele e ascuns dupa perdeaua de nori, aceste flori se intorc una spre cealalta, pentru a-si impartasi energiile. Perfectiunea naturii e uimitoare, nu-i asa?
Adina si Mihai aplica aceasta “lectie” in vietile lor si poate te inspira si pe tine. In zilele noastre, multi oameni se pot afla intr-o stare de mare tulburare, iar cei mai vulnerabili, uneori, ajung la depresie. Ce-ar fi sa urmam exemplul florii soarelui, sa ne sustinem și sa ne ajutam unii pe altii? Natura are atat de multe sa ne invete…

Adina si Mihai si-au promis sa se sustina si in zilele grele, cu nori pe cerul casniciei.


Cardurile le-am pregatit din carton alb, textul l-am imprimat cu negru, ca sa il asortam cu un rand de petale din floarea soarelui:

Dupa nunta, floarea soarelui se planteaza si din ea vor creste plante aromatice.

Casa de piatra, dragii mei! 🙂

Lasă un răspuns