Felicitare pentru sarbatori

Nu stiu cum ti se par urarile de sarbatori (oricare ar fi ele: Craciun, revelion, zile de nastere, onomastice, etc) prin sms, dar pentru mine nu inseamna aproape nimic. Sunt atat de impersonale, mai ales cele care au un continut din care reiese clar ca expeditorul le-a trimis tuturor celor din lista ca sa fie, sa o bifeze si pe asta…… cu toata sinceritatea sustin ca ma lipsesc bucuroasa de aceste „urari”. In schimb, ma bucur nespus sa imi aud interlocutorul, asta daca nu e posibil sa ne vedem, din diverse motive. Ma bucura si acele mesaje scrise special pentru mine.

Astazi am lucrat cu mare drag aceste felicitari din hartie plantabila alba, cu decor din iuta si fulg plantabil colorat. Plicul asortat rosu este inclus.


Ma intreb cu emotie cum vor reactiona destinatarii. Sper ca se vor bucura sincer de aceste daruri la care am fost partasi cu munca, creativitatea si sufletul.
Dupa sarbatori, felicitarea se planteaza si din ea cresc flori in cateva saptamani.

Felicitarea o putem realiza si in alte combinatii de culori.

Mesajul dorit se poate scrie de mana, direct pe hartia plantabila sau poate fi imprimat pe un suport separat (foaie calc transprent sau carton) atasat hartiei plantabile.

Exemplu de marturie scrisa de mana pe hartie plantabila:

Recomandarea noastra este de a folosi hartie plantabila alba, la care atasam fulgul de nea colorat, lucrat tot din hartie plantabila, asortat cu plicul.

Daca iti doresti si tu sa oferi celor dragi o altfel de urare, scrie-ne pe adresa de mail hartieplantabila@ymail.com.

Te asteptam!

 

Lasă un răspuns