Reduceri!

Bun gasit!

Este o perioada extrem de …. plina, cu multe solicitari, unele concretizate in comenzi, altele care raman doar la stadiul de intrebari. Va multumim tuturor pentru increderea acordata, pentru faptul ca rezonati cu ideea noastra si ca participati impreuna cu noi la protejarea mediului inconjurator, oferind participantilor la evenimentele importante din viata dvs, produse din hartie plantabila.

Dorim sa venim in intampinarea voastra, oameni deosebiti, care intelegeti ce inseamna produsele handmade, cata munca, migala si daruire depunem la crearea fiecarui produs in parte si care va doriti sa creati un eveniment unic, care sa ramana in amintirea participantilor cat mai mult timp.

Astfel, cu bucurie anuntam ca in perioada 16-26 mai avem reducere de 10% la produsele de tip card din hartie plantabila. Astfel, fie ca iti doresti floricele, funze, chei, soare, elefantel, stelute, fluturasi, inimioare, etichete, etc……carduri simple sau in seturi, pe toate le poti comanda la pret redus doar in urmatoarele 10 zile.

Exemplificam cu cateva imagini, dar toate formele de carduri le poti vedea accesand linkul de la sfarsitul postarii:

Dupa germinarea semintelor hartia plantabila arata asa:

Paletarul de culori de unde iti poti alege culoarea favorita:

Asadar, fie ca ai de pregatit o nunta, un botez, un eveniment de afaceri, alegand produsele noastre vei impresiona oferind o marturie vie, din hartie plantabila care infloreste in cateva saptamani.

Daca abia ai intrat pe site si nu stii despre ce e vorba: hartia plantabila este un produs special, 100% ecologic, realizat din hartie manuala si seminte de flori sau plante aromatice. Planteaza aceasta hartie in ghiveci sau direct in gradina daca vremea permite, mentineti solul umed si veti vedea cum semintele din hartie germineaza si din ele cresc plante.

Clic pe link sa vezi galeria noastra de produse realizate din hartie plantabila: www.shop.hartieplantabila.ro

Te asteptam!

Lasă un răspuns