Povestea hartiei plantabile

Bine ai venit.

Astazi iti voi spune povestea hartiei plantabile. Daca titlul ti-a starnit curiozitatea, te invit sa afli mai multe despre acest produs.

  In urma cu ceva timp, familia noastra trecea printr-o imprejurare nefericita produsa de disparitia nasei mele, Maria. Eram recunoscatoare ca am avut-o alaturi multi ani, mi-a fost ca o mama, a fost persoana care m-a primit cand am venit pe lume (era moasa la maternitate), m-a incurajat si sustinut atunci cand am avut nevoie, mi-a sters lacrimile atunci cand nimeni altcineva nu mi-a inteles necazul, a ras alaturi de mine (avea un simt al umorului cu totul aparte), intodeauna ma servea cu ceva bun cand o vizitam….Asa era nasa mea, intotdeauna alaturi, la bine si la greu, rudelor, prietenilor, cunostintelor. Avea o inima mare si ajuta neconditionat pe oricine. Cu siguranta ca si in familia ta exista astfel de persoane.

 Desi momentul era dureros pentru noi, am tinut sa-l personalizez cumva, sa-i dau o nota deosebita in memoria nasei mele dragi. Creasem hartia plantabila in urma cu cateva luni, dar nu gasisem momentul potrivit s-o lansez. Atunci am avut ocazia perfecta sa ofer carduri plantabile tuturor celor care au participat la serviciile funerare. Dorinta mea era ca ei sa-si amintesca de Maria de fiecare data cand priveau florile de „nu-ma-uita”. Cardurile plantabile si-au atins scopul, confirmarile le-am primit dupa cateva saptamani. Mai mult chiar, rudele si prietenii mi-au spus ca atunci cand priveau florile isi aminteau si de Maria, dar si de mine, pentru ca i-am surprins cu aceste cadouri unice.

Te intrebi probabil sub ce forma am oferit cardurile plantabile in memoria Mariei. Pentru ca ne-a parasit la inceput de primavara, pentru ca fusese o optimista toata viata ei, am ales sa ofer carduri plantabile sub forma de fluturi ca un simbol de libertate, de caldura, de iubire…exact ceea ce ne oferise Maria in timpul vietii.

Probabil te-am facut si mai curios si te intrebi:

Ce este hartia plantabila? Ce are special, cu ce este deosebita fata de alta hartie?

Hartia plantabila este un produs 100% ecologic, bio-degradabil pe care il realizez manual din hartie reciclata si seminte diverse: de flori, de legume, de plante aromatice. Cand hartia este plantata in pamant, semintele germineaza si cresc, hartia se degradeaza, iar ceea ce ramane sunt flori, ierburi aromatice, legume si in niciun caz, deseuri. Atasez o fotografie ca sa vezi cum arata:

Dupa ce semintele germineaza, hartia arata ca in fotografia de mai jos:

Cam asta ar fi de spus, ca o scurta introducere, despre hartia plantabila.

Daca ti-a placut ideea, dar inca nu te-ai inscris pe site, te invit s-o faci acum.
Vei gasi in cadoul pe care ti-l ofer gratuit la abonare, idei de produse realizate din hartie plantabila. Vei fi surprins de multitudinea de produse si de modurile inedite in care poti folosi aceasta hartie.

Inscrie-te acum!

 Iti multumesc pentru vizita si te mai astept. Inainte sa pleci, am o rugaminte la tine: lasa-mi mai jos un comentariu in care sa-mi spui:
– ti-a placut articolul?
– cum ti se pare aceasta idee?
– daca ai avea un eveniment special in viata ta, ti-ar placea sa oferi participantilor produse din hartie plantabila?

 Iti multumesc ca esti alaturi de mine si iti doresc o zi minunata.

P.S. Daca ti se pare o idee buna s-o imparti cu prietenii, da like si share pe facebook, sa afle si ei noutatea. 🙂

Lasă un răspuns