La voi vine Mos Nicolae?

mos-nicolae2

Bun gasit dragii mei,

Recunosc ca luna decembrie e favorita mea! Colinde, bradul impodobit, zambete, surprize, bucurii, cadouri, petreceri, timp petrecut alaturi de cei dragi…Ce mi-as putea dori mai mult?

Se apropie o seara magica, mai ales pentru familiile cu copii. O seara in care le spunem celor mici povestea lui Mos Nicolae si incercam sa-i convingem ca daca sunt cuminti si si-au pregatit ghetutele vor primi un cadou de la Mosu`…sau mai multe, cine stie?! Iar daca au fost obraznici sunt mari sanse sa primeasca….o nuielusa, ca avertisment. Sunt convinsa insa ca in aceasta seara toate ghetutele se vor umple de cadouri, iar de nuieluse…nici vorba!

Daca nu stiti povestea Mosului, o puteti citi mai jos, nu de alta, dar sa va prinda seara cu lectiile invatate 🙂

mos-nicolae1

Buuuunnn! Cu cei mici ati scos-o la capat: o poveste, o jucarie, ceva dulce, o hainuta, etc.

Dar ce va faceti cu cei mari? Pentru ei ce-ati pregatit?

Va dau eu o idee: pentru ca tot sunt la moda produsele handmade puteti profita de aceasta tendinta si sa le oferiti ceva special, creat de voi. Fiti creativi. Lasati-va imaginatia sa zboare. Veti fi uimiti de rezultate.

Sunt convinsa ca vor aprecia mult mai mult un cadou frumos ambalat, facut de voi si oferit din suflet decat unul cumparat si oferit pentru ca “asa se face”!

Sa fim mai buni, mai darnici si iubitori macar in aceasta perioada daca nu reusim sa fim asa mereu!

Va doresc un decembrie de poveste, iar celor care maine isi serbeaza ziua numelui le trimit un gand bun si multa sanatate!

Sa fiti iubiti!

Lasă un răspuns