Inimioara cu bila plantabila

Bun gasit,

Astazi iti arat un produs nou, pregatit la cerere. Proprietarul unui magazin si-a propus sa ofere clientilor sai cate un cadou un semn de apreciere cu ocazia zilelor de 14 februarie si Dragobete.

Asa cum vei vedea mai jos, am pastrat simbolul acestor zile, inimioara si am gasit o solutie pentru a integra si o bombonica de gradina: i-am facut o cutiuta exact pe marimea ei.

Am decorat cu un fluturas roz, asortat si am atasat un mesaj personalizat, care se poate schimba dupa preferinta.

Bombonica de gradina, dupa ce a stat in apa vreo 2 saptamani:

Acest produs este extrem de versatil. Il poti oferi oricand in dar cuiva drag, il poti oferi in cadrul evenimentelor de business sau a celor personale (nunti, botezuri, nunta de aur).

Zilele urmatoare vom pregati o varianta pentru nunta, folosind alte culori. Promitem ca vom incarca fotografiile pe site.

Acest produs il putem realiza in orice combinatii de culori. Pentru bombonelele de gradina vom folosi paletarul nostru, iar pentru inimioare putem folosi orice varianta de imprimare: color uni, buline colorate, dungi, floral, auriu, argintiu, etc in functie de eveniment.

Acest produs este disponibil doar la comanda.

Sper ca ti-a placut ideea de astazi. Ramai cu noi pentru ca urmeaza si alte postari si poate te inspiram pentru evenimentele deosebite din viata ta, mai ales ca se apropie 14 februarie, Dragobetele, martisorul, ziua mamei.

Iti dorim o zi minunata!

Pe curand. 🙂

Lasă un răspuns