Final de toamna!

Astazi incheiem sezonul produselor de toamna, o perioada extrem de aglomerata care ne-a prelungit activitatea mult, uneori foarte mult, pana in noapte tarziu, cu pregatiri pentru evenimente de business, cu florile si, mai ales, funzele aferente, cu lista cadourilor pentru anumiti prieteni (se stiu ei cine-s),  intelegatori, rabdatori, cu livrat colete…. O perioada plina, de munca si satisfactie!

Concluzia? Tare ma bucur c-am trecut printr-o perioada asa agitata! Asta mi-e sursa de energie pura si pofta de viata, de creatie si cunoastere.
Am avut spor si am facut tot posibilul sa nu refuzam nicio cerere, cu toate ca la un moment dat nici nu mai indrazneam sa deschid mail-ul : ))
Cred ca fara sustinerea si rabdarea echipei dragi si cafeaua cea de toate zilele, n-am fi reusit sa trecem peste aceste multe luni de munca asidua.

Acum e randul nostru la relaxare inainte sa declaram deschis, oficial, sezonul pregatirilor pentru sarbatorile de iarna. Asa ca pana miercuri lucram, dar usurel, fara presiune. Iar de joi pana duminica, inchidem „pravalia” si plecam toti intr-o scurta vacantaaaa!

Zile cu soare si zambet adancit in obraji s-aveti !

Lasă un răspuns