Da viata visului tau!

Bun gasit,

In postarea de astazi iti voi arata un alt produs lucrat la comanda: kituri plantabile. Aceste kituri au fost concepute pentru a fi oferite copiilor de o scoala germana cu ocazia Zilei Portilor Deschise organizate pe 7 martie.

Un astfel de kit contine:

-card plantabil personalizat

-instructiuni de plantare personalizate

-ghiveci

-pastile de pamant

-cutie din carton lucrata manual.

Asa arata kitul astfel pregatit:

Instructiunile de plantare personalizate (care nu apar in imagini) indeamna copiii sa isi scrie visul pe hartia plantabila, apoi sa o ingrijeasca oferindu-i apa si lumina si sa ii dea viata.

Totul incepe cu o intentie, un vis, o dorinta. Specialistii afirma ca ne cresc cu 25% sansele ca dorintele sa devina realitate doar pentru ca o asternem pe hartie. Explicatia ar fi legata de constientizarea dorintelor, implicarea vizualului si kinestezicului si a faptului ca atunci cand avem dorintele scrise atragem oportunitatile sau suntem mai pregatiti sa le vedem.

Inteleg de aici ca daca specialistii se preocupa sa masoare inseamna ca este ceva care merita analizat. 🙂

Urmatorul pas: copiii vor pune hartia in pamant, astfel incat sa-si amintesca mereu de visul lor. O vor ingriji zilnic, dandu-i apa si lumina, iar in cateva saptamani se vor bucura de visul lor inflorit.

Florile care vor creste din hartie:

Si produsele inainte de plecare:

Aceasta initiativa mi se pare foarte frumoasa. Cred ca trebuie sa ni se aminteasca mai des sa visam, sa credem si sa indraznim!

Ar fi bine sa ne obisnuim copiii, inca de mici, sa isi stabileasca vise, dorinte, obiective si sa ii sprijinim, sa ii indrumam, sa le aratam cum sa le indeplineasca . Daca imbinam jocul cu responsabilitatea, daca le dam copiilor uneltele necesare, ei vor fi mereu cu un pas mai aproape de a-si vedea visul implinit.

Sa ii invatam pe copii ca daca vor ceva cu adevarat, vor gasi si resursele pentru a-si indeplini visul!

Important e sa faca primul pas!  Sa ia o bucata de hartie vie, plantabila si sa ii dea viata. Asa vor prinde curaj. 🙂

Acest kit este potrivit sa fie oferit cadou, in programul Scoala Altfel, Ziua Portilor Deschise la scoli, licee, facultati.

Produs disponibil doar la comanda.

Poti vedea si alte produse lucrate de noi aici, in galeria de produse (nu e magazin online).

Iti multumesc ca imi esti alaturi si te invit sa imi lasi mai jos un semn al vizitei tale: o parere, o idee, o intrebare…dupa cum simti.

Sa ai o zi cat mai frumoasa. 🙂

P.S. Like & Share daca ti-a placut articolul si vrei sa afle cat mai multi despre acest produs!

Lasă un răspuns