Cum sa sadesti semintele bucuriei

Vin sărbatorile, vin…. Aproape fară să ne dam seama, intrăm in febra cumpărăturilor de Crăciun, insă ceea ce ne dă mari bătăi de cap sunt cadourile. Cu sigurantă, ti s-a intamplat să nu știi ce cadouri să cumperi pentru cei dragi cu ocazia sărbătorilor care se apropie. Poate ca inspiratia nu e prietena ta cea mai bună. Iar acum, in contextul creat de Covid-19, poate te gândești că e periculos să ieși din casă și să cutreieri magazinele in cautarea cadourilor potrivite.
Ai vrea să oferi altfel de cadouri?
Ai vrea sa le comanzi online, să fie personalizate si să le primesti acasă, fară drumuri inutile, fară bătăi de cap?
Ei bine, avem soluția potrivita pentru tine! 
Nu rata ocazia de a oferi un dar special care vă sădi, la propriu, semințele bucuriei în sufletele celor dragi! 🥰😊 

E unic, creat de noi, nu-l mai găsești nicăieri! ❤️

E vorba de minunatul kit plantabil Mos Craciun, iar in randurile de mai jos vei afla ce contine acest cadou special.
S-au instalat ploile sfarsitului de toamna si, in urma lor, s-apropie iarna tiptil. E momentul ideal din an când toate-s așezate în tihna și e vreme destula de spus poveșți la gura sobei.
Nu e bucurie mai mare decât să stai acum, departe de lumea dezlantuită, într-o căsuță bătrânească, mușcând cu pofta din plăcintă aburinda de dovleac, ascultând cum trosnesc lemnele-n sobă și trăgând cu ochiul prin ușiță, la jăraticul aprins ce-mprăștie scantei aurii. O căldură parfumată se răspândeste prin odăi.
Pentru o clipă, devin din nou copilul de odinioară, sosit în vacanță la țară, la bunici. Toate din prezent s-au risipit că un fum, precum vălătucii cei albi ce se îngrămădesc să iasă pe hornul de cărămidă…
În grădină miroase-a lemn ars, a frunze veștede și-a mere coapte….. a toamna împachetată, gata de drum….
Ies afară și dau cu nasul ba de-un soare blând, mieros, de toamnă, ba de-o ceață argintată și de-un vânt aspru. Apa de la fântână e rece ca gheața.
Prin fereastra albăstrie răzbat glasuri vesele de copilași….deja se pregătesc cu colinde pentru tot satul. O să-i așteptăm cu o vorbă bună, cu gutui, nuci și bănuți. La noi încă se păstrează datinile strămoșești și sărbătorile-s speciale.
O să cadă îndată bruma și-apoi ninsorile; să vină, avem magazia plină vârf de lemne și vreascuri adunate de prin grădină. Le primim cu voie bună și un vin fiert, aromat cu scorțișoară.
În atelier e cald și bine. Și anul ăsta suntem ajutoarele de nădejde ale Moșului. Spiriduși cu norma întreabă, pregătim cu bucurie, în iz de colinde, darurile pentru cei mari și mici, cuminți și nu prea. Moșul ne iubește pe toți ❤️  și va lăsa și anul acesta daruri fiecăruia, după putință.
Momentan lipsește bradul, cu cetina verde și miros pătrunzător. Avem noi, romanii, o strânsă legătură cu codrul. Nu ne-am putea imagina Crăciunul fară brad, colinde, cei dragi aproape și daruri.
Ce ierni am trăit când eram copil: ninsori că-n povesti și nămeți cât gardul, săniuș, bătăile cu bulgari de zăpadă….
Intram în casă seara, cu hainele înghețate, nasul, obrajii și mâinile nu le mai simțeam până începeau să se încălzească și să usture strașnic. Tipul petrecut cu prietenii era doar joacă și bucurie, râsete și voie bună; nici vorbă de foame, frigul nu-l simțeam și cu greu ne lăsam convinși să intrăm în casă. Prieteniile de atunci durează și azi, mare parte dintre ele….🥰
Cu gândul la iernile de demult, la Moșul cel darnic, la joaca cu bulgării de zăpadă am creat acest kit plantabil Mos Craciun care contine un

săculeț cu bulgărași de nea plantabili în „cutiuța” specială a lui Moș Crăciun. Instructiunile de plantare sunt incluse, la fel si panglica asortata.
Am meștegit cu migală și drag fiecare piesă: întai am pregătit ghivecele pentru vopsit, am ales culorile potrivite, vopsirea am făcut-o în 3 etape și am lășat să se usuce bine vopseaua intre aplicări. Am stabilit ca bază ghiveciului să fie de culoare roșie, iar cureaua neagră cu cataramă aurie, cum e costumul lui Moșului.
Bulgărașii de nea i-am lucrat manual din hârtie reciclată și semințe alese de flori. Fiind un produs lucrat la comandă, l-am personalizat integral.
Poți alege semințe de flori sau plante aromatice.
Fiecare bilă vă fi sădită şi transformată în plante, de care tu sau cei dragi ție vă veți bucura în numai câteva săptămâni de la plantare. 🌱
Așa arată o bilă plantabilă in care semintele au germinat:
Acest kit plantabil Moș Crăciun este un cadou unic, sustenabil, ecologic şi fascinant, realizat cu multă muncă, pasiune, respect pentru mediu şi iubire pentru oameni. ❤ Eticheta este personalizată special pentru acest an.

Acesta este darul meu pentru tine astăzi. 🥰

Dacă ți-a plăcut ideea de astăzi, te invit să îmi lași mai jos un semn al vizitei tale: o idee, o întrebare, un zâmbet….. după cum simți.

P.S. Like & Share dacă ți-a plăcut articolul și vrei să afle cât mai mulți despre ideile noastre!

Nu uita să te abonezi (în caz că nu ai făcut-o deja). Vei fi notificat de fiecare dată când postăm noutăți.

Pe curând! 🥰

Lasă un răspuns