Craciun fericit!

Traim ultimele zile din 2020.
Multi dintre cunoscutii mei spun :”duca-se”! Poate asa gandesti si tu….
Anul asta a fost, in cea mai mare parte a sa, atipic, plin de provocari, complet diferit de ceea ce am trait pana acum, iar aceste sarbatori de Craciun sunt si ele altfel. 🎄
Am incercat emotii diverse, ca intr-un carusel,  si le-am trait pe toate la intensitate maxima. Am trecut de la curiozitate la frica, de la speranta la furie, de la tristete la iubire si cate si mai cate…..chiar si banala iesire din casa a fost o provocare in primavara.
Insa am invatat sa apreciem libertatea, sanatatea, lucrurile aparent simple, banale, dar atat de pretioase: intalnirile cu cei dragi, imbratisarile, plimbarile prin parc, vacantele, locurile de munca… si am inteles ca totul se poate pierde intr-o clipa.
Am invatat ca sanatatea noastra este darul nostru cel mai de pret si ca nu suntem invincibili, oricat de puternici am parea, indiferent de varsta.
Anul acesta am invatat sa traim in prezent, sa ne bucuram de fiecare clipa si sa gasim un echilibru in tot ceea ce facem. Obiceiuri bune, pe care le-am putea lua cu noi mai departe.
Acum, in ajun de Craciun, e un moment potrivit sa multumim ca suntem sanatosi, sa fim recunoscatori pentru lectiile primite anul acesta, pentru oamenii care ne sunt aproape si sa ne dam voie sa ne bucuram cu adevarat, din suflet, de toate binecuvantarile din viata noastra.
Va dorim sa petreceti in tihna si bucurie aceste sarbatori, alaturi de cei dragi, familie si prieteni.🤗
Craciun fericit! 🥰

Lasă un răspuns