Ciocolatine de gradina

cioco3

Bun gasit,

In acest articol iti voi arata ceva nou.
Este vorba de bombonelele de gradina, dar realizate intr-o culoare si combinatie de seminte care le fac sa semene izbitor cu ciocolata cu alune.
Vei vedea in fotografii despre ce e vorba.

Aceasta comanda am lucrat-o pentru o domnisoara tare dulce prin felul ei de-a fi, Simona. Si-a dorit sa ofere la majorat ceva memorabil invitatilor. Si a ales produsele noastre, motiv pentru care nu putem sa fim decat recunoscatori si sa-i multumim din nou pe aceasta cale.

Asa ca, datorita Simonei, care adora ciocolata, au luat nastere ciocolatinele de gradina.

Simona ne-a spus ca dorea sa ofere invitatilor la majoratul ei niste bombonele plantabile, dar care sa arate ca ciocolata. Si daca gaseam si niste seminte care sa dea impresia de bucati de alune, cu atat mai bine.

Ne-am straduit, trebuie sa recunosc….fiecare dintre noi pe partea de care era responsabil: unul cu culoarea bombonelelor (nu-i treaba simpla sa stabilesti cantitatea de pigment astfel ca produsul final sa semene cat mai mult cu ceea ce a doreste clientul), altul cu gasirea si alegerea semintelor potrivite. Ambalajul si decorul n-au pus probleme speciale….

Ce-a iesit puteti vedea in fotografiile de mai jos:
cioco1

cioco2
Pentru a ne apropia cat mai mult de prezentarea clasica a bomboanelor de ciocolata, am folosit ambalaje individuale pentru fiecare bombonica, le-am grupat cate 3 in fiecare cutiuta, am atasat instructiunile de plantare si decorul din panglica verde. Da, verdele este o alta preferinta a Simonei. 🙂

cioco3

Daca iti place ideea ciocolatinelor si iti doresti sa le oferi la evenimentul tau special, asteptam mesajul pe adresa de e-mail hartieplantabila@ymail.com.

 

Lasă un răspuns