Echipa

Numele meu este Petronela Prunianu si sunt creatoarea acestui brand, hartia plantabila, care creste organic din 2010 si e indragit de tot mai multi oameni.

Creez doar atunci cand ma simt inspirata, iar acea stare o transpun intr-un produs unic, magic. Fiecare bucatica de hartie plantabila este vie si contine in ea o intreaga gradina de miresme si culori. Va fi dragoste la prima vedere, doar da-i o sansa!

Consider ca fiecare avem responsabilitatea de a contribui la calitatea mediului in care traim, atat pentru noi, cat si pentru copiii nostri, iar aceasta hartie speciala este darul meu pentru tine.

Am alaturi de mine o echipa formata din oameni prietenosi, pasionati si muncitori, deschisi la nou si cu experienta in ceea ce fac.

Avem idei care vor face ca evenimentul tau sa fie de neuitat. Idei creative. Idei unice. Idei de succes!

Unii se lauda cu experti. Noi ne laudam cu prieteni, pentru ca relatia noastra cu clientii asa devine in timp: o frumoasa si durabila prietenie.

Ne dorim ca fiecare client sa fie multumit de produsele noastre, de interactiunea cu noi, de aceea acordam o atentie deosebita fiecarui proiect in parte.

Cautam si gasim impreuna solutii in cel mai profesionist mod si facem imposibilul posibil atunci cand e necesar.

Produsul nostru este unul simplu pentru ca noi credem ca simplitatea e cheia succesului.

Daca iti doresti un produs personalizat in functie de specificul evenimentului tau, fie ca e de familie, fie ca e vorba de un business, contacteaza-ne.

Ce spun clientii nostri: