Avem carti de vizita noi

Bun gasit,

Lucram cu drag si spor in ultima perioada, insa asta nu m-a impiedicat sa intru astazi, cat fac o pauza binemeritata, aromata, savurand un ceai de fructe – ador ceaiurile Tess, nu stiu daca le-ai incercat – si sa iti arat noile noastre carti de vizita.

Asta-i ceaiul Tess, aromat si savuros, pe care ti-l recomand:

…… si astea-s noile noastre carti de vizita, suntem foarte incantati de ele, sunt simple si ne reprezinta.

Am minimizat partea de text si imagine pentru ca vedeta, hartia plantabila, sa ramana cat mai vizibila. Cerneala poate afecta dezvoltarea ulterioara a semintelor, de aceea limitam cat de mult putem textul folosit.

Dupa ce semintele germineaza, cartea de vizita arata asa:

De ce sa alegi carti de vizita din hartia plantabila?

Pentru ca sunt unicat, fiecare arata altfel datorita dispunerii semintelor.
Pentru ca infloresc, la propriu.
Pentru ca sunt vii, pline de viata.
Pentru ca sunt semnul unui nou inceput.
Pentru ca impresioneaza atat ca aspect, cat si ca idee.

Mai sunt si alte motive, dar ma opresc aici….

Daca iti place ideea si vrei si tu sa oferi astfel de carti de vizita, contacteaza-ne pentru o oferta personalizata. Iti garantez ca vei impresiona atat cu ideea originala a hartiei plantabile, cat si cu aspectul produselor.

Daca doresti sa vezi si alte produse din hartie plantabila, te invit sa vizitezi galeria de produse (nu e magazin online) aici: http://shop.hartieplantabila.ro/

Iti multumesc ca esti alaturi de mine si te invit sa-mi scrii daca acest articol ti-e de folos si sa-mi lasi mai jos un semn al vizitei tale: o parere, o idee, o intrebare…dupa cum simti.

Sa ai o zi minunata!

Lasă un răspuns